We Are Voice - Abonnemang

Vi erbjuder abonnemanget PREMIUM som ger tillgång till all musik och alla funktioner i tjänsten. PREMIUM kan du antingen köpa individuellt eller som ett Gruppaket.

PREMIUM - individuellt abonnemang

Pris: 49 SEK / månad (se betalinformation nedan)

PREMIUM

PREMIUM - GRUPPAKETET

för kören eller festivalen

Du som startat GRUPPAKETET betalar alla personer i gruppen, inklusive dig själv. Alla som är med i gruppen får automatiskt ett PREMIUM. Månadskostnaden regleras om någon kommer till eller går ur gruppen. Gruppens administratör/er reglerar vilka som är med i gruppen på gruppens medlemssida i tjänsten.

Pris: 29 SEK / person / månad *

minsta pris är 145 SEK i det ingår PREMIUM för 5 personer (se betalinformation nedan)

* Flera studieförbund, utbildningsinstanser och Svenska kyrkan erbjuder anslutna medlemmar en rabatt. Kontakta oss eller ditt studieförbund för att få veta mer.

Tips!

Då du har ett PREMIUM kan du skapa eller gå med i fler grupper utan extra kostnad:

  • Skapa t.ex. en grupp för varje stämma i kören.

  • Skapa en stor grupp till hela församlingen, pastoratet, eller skolan där alla är med och får sitt abonnemang. Därefter kan varje kör skapa en egen grupp utan extra kostnad.

Hur köper jag mitt abonnemang?

Skapa konto/logga in genom att klicka på Logga in i menyn ovan.

  • Individuella abonnemang köper du under Profil > Abonnemang

  • Gruppaketet köps i den aktuella gruppen, under Abonnemang. Vill ni ha kostnaden för gruppen på faktura? Maila till kontakt@wearevoice.se med info om fakturauppgifter och eventuell rabattkod.

Bra att veta!

Våra abonnemang är utan bindningstid. Då ett abonnemang pausas finns alla inställningar och all musik i spellistor kvar. Pausat abonnemang betyder att ni under den tiden inte kan spela musiken, övriga funktioner finns tillgängliga.