We Are Voice - Fri tillgång till We Are Voice

Fri tillgång till We Are Voice

Vi hjälper dig att hålla igång din körverksamhet

I dessa tider av isolation då körrepetitioner, konserter, kurser och studiecirklar ställs in så vill vi erbjuda ett digitalt sätt att fortfarande sjunga och hålla igång körverksamheten tillsammans - det är viktigare än någonsin.

We Are Voice ger alla studieförbund samt skolor fri tillgång till tjänsten där ni genom appen kan ta del av hundratals körarrangemang. Den pedagogiska spelaren separerar stämfiler och presenterar dem tillsammans med text och noter, du som körledare eller lärare kan enkelt ladda upp dina egna arrangemang och dela med din grupp.

 • För dig som är lärare

  Ladda ner We Are Voice appen och registrera dig.

  Skapa en grupp för er klass/klasser, tänk på att namnge gruppen med skolans och klassens namn.

  Bjud in eleverna till gruppen/grupperna.

  Som lärare kan du ladda upp er egen repertoar och dela den med din grupp, eller ta del av det innehåll som redan finns i We Are Voice musikbibliotek.

  Kontakta oss på kontakt@wearevoice.se med information om namnet på din grupp/grupper, antal elever samt ditt egna användarnamn så ordnar vi så att ni får tillgång till musiken.

 • För dig som är ansluten till ett studie - eller musikförbund

  Ladda ner We Are Voice appen och registrera dig.

  Använd koden som är aktuell för ditt studieförbund för att ansöka om medlemskap i den gemensamma gruppen, detta ger dig tillgång till musiken och löpande information.
  Nedan ser du vilken kod ditt förbund använder.

  Skapa en grupp för er kör och bjud in alla medlemmar. Kom ihåg att alla körmedlemmar också behöver vara med i studieförbundets grupp för att få tillgång till all musik.

  Som körledare kan du ladda upp er egen repertoar och dela den med din grupp, eller ta del av det innehåll som redan finns i We Are Voice musikbibliotek.

 • Gruppkoder för studieförbund

  Studieförbundet Bilda: TDSN

  Studiefrämjandet: DPJS

  Kulturens Bildningsverksamhet: JUSU

  Sveriges Körförbund: JUSU

  Föreningen Sveriges Körledare: JUSU

  Sensus i samarbete med ScorX: SGJG

  ABF: IF2X

Behöver du hjälp?

Har du frågor om hur man startar eller söker till grupper, eller hur du själv laddar upp din musik - se videoguider här: wearevoice.se/sv/guider