We Are Voice - Sverige sjunger

Sverige sjunger

Häng med på vår resa

Nu startas flera projekt med kommuner och förbund runt om i Sverige där du kan delta. Här kan du och din grupp delta och få ta del av både nätverk, evenemang och verktyg som kommer göra din musikverksamhet både roligare och enklare.

I projekten får du ta del av:

 • Nätverk

  Ett nätverk bestående av körer, sångare och musikskapare där vi också kommer ha utbildande och inspirerande nätverksträffar

 • We Are Voice-tjänsten

  Ett världsledande verktyg för alla som vill sjunga tillsammans. Du och din kör kommer genom ditt deltagande ha fri tillgång till tjänsten och kan användas i er verksamhet.

 • Evenemang

  Genom projektet kommer du och din grupp kunna delta i olika evenemang. Du kan också skapa egna evenemang.

Våra projekt:

 • Västra Götaland sjunger

  Västra Götaland sjunger är initierat av Vara Konserthus, med syftet att skapa ett långsiktigt nätverk mellan alla som jobbar med stämsång i regionen. Projektet utmynnar i en stor körkonsert i Vara Konserthus helt nya Black Box-arena den 10 november, där alla deltagare i projektet sjunger tillsammans. De medverkande körerna kommer att kunna börja repetera repertoaren redan under våren via We Are Voice. Alla som deltar i nätverket och projektet får tillgång till We Are Voice-appen som även kan användas i den egna körverksamheten – kostnadsfritt!

  Bor du i regionen och vill delta så söker du bara till gruppen Västra Götaland sjunger i appen. Eller maila oss på kontakt@wearevoice.se.

 • Södertälje sjunger

  Södertälje sjunger är ett projekt med syftet att skapa ett långsiktigt nätverk mellan alla som jobbar med stämsång i Södertälje kommun. Projektet börjar med en workshop där vi bjuder in körledare, musiklärare samt andra nyckelpersoner inom kulturlivet i Södertälje den 7 april på Estrad i Södertälje kl 11. Projektet utmynnar i en stor körkonsert på Estrad i Södertälje i slutet av året, där alla deltagare i projektet sjunger tillsammans. De medverkande körerna kommer att kunna börja repetera repertoaren redan under våren via We Are Voice. Alla som deltar i nätverket och projektet får tillgång till We Are Voice-appen som även kan användas i den egna körverksamheten – kostnadsfritt!

  Bor du i Södertälje kommun och vill delta så mailar du ditt intresse till kontakt@wearevoice.se

 • Studieförbundet Bilda

  Är du medlem i Studieförbundet Bilda, eller är du med i en studiecirkel kopplad till Bilda? Då har vi spännande nyheter för dig! Som Bilda-medlem så har du tillgång till We Are Voice-appen som kan användas i den egna körverksamheten – kostnadsfritt!

  Vill du veta mer om hur du kan komma igång? Kontakta din handledare på Bilda eller maila oss på kontakt@wearevoice.se

Saknar du ett projekt nära dig?

Vill du att din kommun, region eller studieförbund ska ha ett projekt? Kontakta gärna oss på kontakt@wearevoice.se så kanske vi kan skapa ett projekt nära dig!