We Are Voice - För dig som skapar musik

För dig som skapar musik

En digital musikkompis

We Are Voice är en streaming-baserad tjänst som för statistik över hur våra användare lyssnar på musiken eller tittar på det grafiska materialet som text eller noter. Detta möjliggör att du som arrangör, upphovsman eller innehållsleverantör får betalt varje gång ditt innehåll används i tjänsten.

Så används musiken i appen

Appen används av sångare och ledare för körer och grupper över hela Sverige. Här får de tillgång till en musikkatalog och en musikspelare där de kan separera stämmor och synka dem med noter.

Ge ut din musik

Att ge ut din musik i We Are Voice är enkelt och inspirerande. Som musiktjänst är det viktigt för oss att ha en bred, kvalitativ repertoar som kontinuerligt utökas med nya låtar, noter och ljudspår. Här är du som arrangör och musikskapare den viktigaste personen för oss!

Ladda upp din musik via My Player

Du laddar upp din musik via telefonen eller datorn. Kontakta oss vid publicering varpå vi säkrar rättigheten för musiken. Hur enkelt som helst.

Låt fler ta del av din musik

We Are Voice handlar om att föra samman människor som vill sjunga tillsammans, skapa musik och samverka genom musiken. Vill du att fler ska få möjlighet att använda sig av din musik? Sprid då gärna budskapet om oss i dina sociala kanaler så att vi kan växa tillsammans!

Prova gratis i 90 dagar

Under 90 dagar har du tillgång till alla funktioner

Kom igång på några minuter

Skaffa konto