We Are Voice - React Native Utvecklare

React Native Utvecklare

Skapa nya digitala förutsättningar för de hundratals miljoner människor världen över som sjunger och musicerar.

Kombinera tech och musik som React Native utvecklare hos We Are Voice

We Are Voice är tjänsten som erbjuder en unik digital plattform med fokus på att förbättra användarens egna sångförmåga samt skapa världens största digitala musikkatalog av stämsång. We Are Voice är en startup som bildades 2016 men har redan över 10 000 användare bara i Sverige med tydliga mål att expandera globalt. Nu söker vi dig som vill vara med på en rolig resa där vi kombinerar tech och musik i ett härligt team.

Tjänsten

Vi behöver expandera och söker en app-utvecklare som kommer att fokusera på att vidareutveckla vår mobilapplikation för iOS och Android. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på fyra personer där vi jobbar med den senaste tekniken i en agil miljö och har slutanvändaren i fokus.

Vi utvecklar vår mobilapplikation i React Native för att få en effektiv “cross platform”-utveckling och snabbare utvecklingscykler. Vår dröm är att du har erfarenhet av React Native, Redux, Redux-Saga och Flow, men är du även insatt i native-utveckling för iOS och Android samt har börjat snegla mot React Native så är det såklart en superintressant profil.

Att du även har koll på Git och REST-API:er samt ett genuint teknikintresse ser vi som en självklarhet för denna roll.

Tjänsten är placerad i Stockholm och är på heltid. Vi är öppna för både ett anställningsupplägg eller frilansuppdrag.

Ansökan

Skicka ansökan eller eventuella frågor till martin@wearevoice.se.