Lediga tjänster - We Are Voice
apple app storegoogle play store

Lediga tjänster

Vill du jobba med nästa stora musiktjänst och skapa nya digitala förutsättningar för de hundratals miljoner människor världen över som sjunger och musicerar? We Are Voice är tjänsten som erbjuder en unik digital plattform med fokus på att förbättra användarens egna sångförmåga. Nu söker vi dig som vill kombinerar tech och musik i ett härligt team.

Frontend utvecklare

Frontend utvecklare

Vi behöver utöka vårt team och söker frontend utvecklare som kommer fokusera på de webbaserade delarna av vår tjänst. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam där vi jobbar i en agil miljö och har slutanvändaren i fokus.

Tjänsterna du kommer jobba med är både för våra slutanvändare samt våra interna system för att hantera vårt stora innehåll av musik, statistik och rapportering. De flesta tjänster är utvecklade i React och det är ett stort plus att ha erfarenhet av detta ramverk, men även erfarenhet av andra ramverk är intressant.

Vi utvecklar vår mobilapplikation i React Native för att få en effektiv “cross platform”-utveckling och snabbare utvecklingscykler. Så har du erfarenhet av React Native, Redux, Redux-Saga och Flow, men är du även insatt i native-utveckling för iOS och Android samt har börjat snegla mot React Native så är du en superintressant profil.

Att du även har koll på Git och REST-API:er samt ett genuint teknikintresse ser vi som en självklarhet för denna roll.

Tjänsten är placerad i Stockholm och är på heltid. Vi föredrar ett anställningsupplägg, men även frilansuppdrag är av intresse.

Kontakta Martin för mer information, martin@wearevoice.se

UX/UI designer

UX/UI designer

Vi behöver även utöka vårt team och söker dig som vill ta rollen som UX och UI ansvarig med fokus på vår mobilapp och de webbaserade delarna av vår tjänst. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam där vi jobbar i en agil miljö och har slutanvändaren i fokus.

Rollen innebär att ansvara för användarupplevelsen och lära känna våra användares beteende för att utforma den bästa upplevelsen, driva tillväxt och stärka varumärket.

Du har tidigare erfarenhet av att utforma digitala tjänster och jobbar bekvämt i verktyg såsom Figma, Sketch, Adobe Illustrator och Photoshop. Har du tidigare erfarenheter inom musiktjänster eller sysslar med musik vid sidan om det vanliga jobbet är det ett extra plus.

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Samla och utvärdera användarkrav i samarbete med resten av teamet
  • Illustrera designidéer med storyboards och processflöden
  • Designa grafiska användargränssnitt
  • Utveckla UI-modeller och prototyper som illustrerar hur tjänsten fungerar
  • Identifiera och felsök UX-problem
  • Anpassa grafiska profiler för digitala kanaler

Tjänsten är placerad i Stockholm och är på heltid. Vi föredrar ett anställningsupplägg, men även frilansuppdrag är av intresse.

Kontakta Martin för mer information, martin@wearevoice.se