We Are Voice - We Are Voice in concert

We Are Voice in concert

Äntligen är det dags

Konsertdagen

När du kommer till Filadelfiakyrkan möter du dina stämkompisar för kvällen – äntligen är vi samlade på samma plats! Oavsett om du kommer ensam eller i grupp så kommer du snabbt att hitta nya sångarvänner.

Akt 1

Kl 18:00-20:00

I den första akten kommer vi för första gången tillsammans att repetera alla låtar tillsammans. Vi sjunger upp, och övar samklang och intonation med Simon och Fredrik. Låtarna sjungs igenom en och en och vi övar extra på de lite svårare ställena.

Akt 2

Kl 20:30-21:30

I akt 2 släpper vi in Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg, Sofia Karlsson, Triple & Touch och Star Choir som vi sjunger för och tillsammans med. We Are Voice husband bidrar med sväng, dynamik och rytm, och huskören med sina stadiga röster och gester, guidar, hjälper till och stärker stämningen ytterligare.

Repertoar och noter

Repertoaren till konserten finns i appen som en spellista under Musik > Intressant just nu > We Are Voice in concert där du redan nu kan lyssna och öva på låtarna. Där får du också mer information om låtskrivare och arrangörer.

För dig som vill skriva ut noterna till konserten, finns de att köpa i nedladdningsbar PDF-version i vår webshop: shop.wearevoice.se. De kostar 99 kr. 
Observera att det inte kommer att finnas noter att köpa på plats i Filadelfiakyrkan.

Klädsel

Det är valfri klädsel på konserten men vi rekommenderar så lätta kläder som möjligt eftersom det tyvärr inte finns någon garderobsförvaring i konsertlokalen. Av samma anledning rekommenderar vi att man lämnar större väskor hemma eller på hotellet.