Om We Are Voice

We Are Voice startades av de tre vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund. Simon och Fredrik har jobbat med körsång under många år och sett ett stort behov av en gemensam plattform när det gäller att kommunicera med varandra inom kören, men även dela arrangemang och musikfiler. När Martin Rolinski fick uppleva den kraft som finns inom körsång så fick även ha en idé om att skapa fysiska och digitala mötesplatser för körvärlden. Tillsammans började de tre spåna fram en plattform och en konsertupplevelse där alla behov för stämsång skulle kunna tillgodoses. Så tillkom We Are Voice.

En digital mötesplats

We Are Voice är ett initiativ med en ny digital mötesplats som ska underlätta vardagen för Sveriges alla körsångare och körledare. Mötesplatsen finns i form av en app som består av dels en kommunikationstjänst och dels en streaming-musiktjänst. I konceptet ingår även en unik körkonsert på Friends Arena där publiken är artisterna och artisterna är publiken.

Ett träningsverktyg

We Are Voice är ett initiativ med en ny digital mötesplats som ska underlätta vardagen för Sveriges alla körsångare och körledare. Mötesplatsen finns i form av en app som består av dels en kommunikationstjänst och dels en streaming-musiktjänst. I konceptet ingår även en unik körkonsert där publiken är artisterna och artisterna är publiken. Med We Are Voice-appen kan du öva inför We Are Voice-konserten. Appen kan laddas ner till din telefon eller surfplatta. Det gör du via App Store eller Google Play.

Initiativtagarna

Fredrik Berglund, Martin Rolinski och Simon Ljungman

Martin Rolinski är en svensk sångare, artist, entreprenör och civilingenjör inom industriell ekonomi. Varit med i det internationella popbandet BWO. 2012 deltog han i tv-programmet Körslaget. Martin har även jobbat som innehållsansvarig på TeliaSonera där han bland annat startat olika musiktjänster.

Simon Ljungman är gitarrist, låtskrivare, sångare och körledare. Spelar gitarr i Håkan Hellströms kompband sedan 2008 och är gitarrist/sångare i “På Spårets” husband Augustifamiljen och undervisar i körsång på musikhögskolan i Göteborg.

Fredrik Berglund är arrangör, producent, dirigent och körpedagog. Utbildad vid musikhögskolorna i Örebro och Göteborg undervisar han idag på flera av landets ledande musikutbildningar. Han är Director Cantorum vid Örebro universitet, konstnärlig ledare för Mölndals kammarkör samt lärare vid Rytmus musikgymnasium.