Initiativet - We Are Voice Initiativet - We Are Voice

Initiativet

We Are Voice är ett initiativ som ska digitalisera körrörelsen, och göra det enklare och roligare att sjunga tillsammans. Vi vill bli körledarens bästa vän och körsångarens inspiration och motivation.

Så började det

We Are Voice startades av de tre vännerna och musikerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund. Simon och Fredrik har jobbat med körsång under många år och sett ett stort behov av en gemensam plattform när det gäller att kommunicera med varandra inom kören, men även dela arrangemang och musikfiler. Martin Rolinski är utbildad ingenjör och har jobbat som artist under många år. Hans första körupplevelse var genom tv-programmet Körslaget där han 2012 fick uppleva den kraft som finns inom körsång. Så tillkom idén om att skapa fysiska och digitala mötesplatser för körvärlden och We Are Voice var född.

Vi är We Are Voice

We Are Voice består förutom grundarna av ett gäng dedikerade personer med olika bakgrund från musik, körverksamhet, digital marknadsföring, programmering och apputveckling. Gemensamt för alla är att de vill förena människor som älskar att sjunga, genom att skapa enkla och smidiga digitala förutsättningar.