My Player - We Are Voice

My Player

Samla dina noter och stämfiler på samma ställe

Via We Are Voice-funktionen My Player får du som körsångare och körledare ett administrationsverktyg som samlar noter, stämfiler och kommunikation på ett och samma ställe.

Genom My Player laddar du upp ditt eget material via dator, mobil eller surfplatta i form av pdf och stämfiler, för att sedan spela upp det i We Are Voice-appen. Det enda du behöver göra är att se till att det finns en grupp för din kör i appen och att du är admin; sen är det bara att ladda upp musiken och dela den med din/dina grupper.

My Player tools

Så här gör du:

  1. Börja med att gå in på https://app.wearevoice.se och logga in med ditt användarnamn (samma som till appen).
  2. Klicka på My Player längst upp till vänster i menyn och sedan på Lägg till en ny låt.
  3. Fyll i arrangemangets namn, en beskrivning av det samt ladda upp en bild som ska illustrera låten. Klicka sedan Spara.
  4. Under Media lägger du till noter eller text i pdf-format, samt ljudspår.
  5. När filerna laddats upp klickar du på Förhandsgranska och går in i appen under My Player/Förhandsgranska opublicerade låtar. Lyssna igenom låten så att allt ser och låter bra.
  6. Om allt ser ok ut går du tillbaka till webbläsaren och klickar på Publicera. Är det något du vill redigera så klickar du på Uppdatera. För att helt ta bort arrangemanget klickar du på Ta bort arrangemang.
  7. Om du vill dela musiken med någon av dina grupper i appen, går du till Dela med körer (under Arrangemang) och väljer en eller flera grupper. Observera att du måste vara admin i gruppen för att kunna dela arrangemang. Dina körsångare hittar arrangemangen i appen under My Player/Låtar/Låtar delade med dig.

Instruktionsfilmer

Så här laddar du upp dina filer via datorn

Se instruktionsfilm

Så här laddar du upp dina filer via mobilen eller surfplattan

Se instruktionsfilm

Så här delar du dina filer med din grupp i We Are Voice-appen.

Se instruktionsfilm