Konserten - We Are Voice

We Are Voice in concert

Filadelfiakyrkan den 30 mars 2019

En unik konsert

Alla som tycker om att sjunga är välkomna – oavsett om man är van körsångare eller ej.

Eventet är ett unikt konsertkoncept där hela publiken utgör en jättekör, indelad i fyra stämmor, som sjunger tillsammans med gästartister som Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg och Sofia Karlsson.

Boende

Rabatt på Scandic Hotels

Scandic Hotels erbjuder 20% rabatt på samtliga hotell i Stockholm den 30-31 mars för alla som är medlem i Scandic Friends. Är du inte medlem så kan du bli det antingen när du bokar eller när du checkar in (bokningen går att göra med rabatt ändå).

Boka boende

Transport

Grupptransport till Stockholm

Om ni är en större grupp eller kör som vill få ett förmånligare pris på busstransport till Stockholm, kontakta Nöjespartner Sweden AB, Johan Svensson, på antingen johan.svensson@nojespartner.se eller 011-28 82 20.

nojespartner.se

Scenklädsel

Valfri

Läs mer om konserten

Konsertupplevelsen

Upplevelsen börjar redan nu

När du bokar din biljett blir du automatiskt medlem i Konsertkören, som är en digital kör inuti i We Are Voice-appen. We Are Voice-appen ingår i biljettpriset och laddas ned gratis till din telefon eller surfplatta. På din konsertbiljett får du en kod till gruppen We Are Voice in concert. Öppna appen, slå in koden och du blir automatiskt medlem. Här lägger körledarna Fredrik Berglund och Simon Ljungman upp repertoar och presenterar nyheter.

Tiden fram till konserten

När du bokat biljetten och gått med i gruppen i appen börjar repetitionsarbetet. Till din hjälp har du ljudfiler, stämfiler och noter.

Konsertdagen

När du kommer till Filadelfiakyrkan möter du dina stämkompisar för kvällen – äntligen är vi samlade på samma plats! Oavsett om du kommer ensam eller i grupp så kommer du snabbt att hitta nya sångarvänner.

Akt 1

I den första akten kommer vi för första gången tillsammans att repetera alla låtar tillsammans. Vi sjunger upp, och övar samklang och intonation med Simon och Fredrik. Låtarna sjungs igenom en och en och vi övar extra på de lite svårare ställena.

Akt 2

I akt 2 släpper vi in Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg och Sofia Karlsson som vi sjunger för och tillsammans med. We Are Voice husband bidrar med sväng, dynamik och rytm, och huskören med sina stadiga röster och gester, guidar, hjälper till och stärker stämningen ytterligare.

Frågor & svar

Konserten kommer vara i Filadelfiakyrkan som ligger i Vasastan, ett stenkast från t-bana S:t Eriksplan. Man kan även promenera från Stockholms Central på ca 20 minuter. För karta, se här

Konserten börjar kl 18:00 och dörrarna öppnas kl 17:00. Vi rekommenderar starkt att man är på plats senast kl 17:30 så att man hittar till sin plats i god tid.

Konserten är slut ca kl 21:30.

Pausen mellan akt 1 och akt 2 är 30 minuter.

Allt material inför konserten så som noter och stämfiler kommer läggas upp i gruppen We Are Voice in concert.

Det kommer inte att finnas någon försäljning av mat och dryck inne i Filadelfiakyrkan. Vi rekommenderar därför att man tar med sig en enklare matsäck som man kan äta på sin plats i pausen. Det finns flera restauranger och mataffärer i närområdet där man kan handla innan.

Det finns ingen garderob i Filadelfiakyrkan. Vi vill därför uppmana till att ni tar med er så lite som möjligt in då förvaring all förvaring blir vid er plats.

När du köpt biljetter till konserten får du en unik kod som du använder för att söka till gruppen i appen.