Konserten - We Are Voice

We Are Voice in concert

Filadelfiakyrkan den 30 mars 2019

En unik konsert

Alla som tycker om att sjunga är välkomna – oavsett om man är van körsångare eller ej.

Eventet är ett unikt konsertkoncept där hela publiken utgör en jättekör, indelad i fyra stämmor, som sjunger tillsammans med gästartister som Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg och Sofia Karlsson.

Repertoar

Repertoaren till konserten finns i appen som en spellista under Musik > Intressant just nu > We Are Voice in concert där du redan nu kan lyssna och öva på låtarna. Där får du också mer information om låtskrivare och arrangörer.

  • We Are Voice Theme
  • Caravan of Love
  • Cecilia
  • Valborg
  • Dagen är nära
  • Du liv
  • Kärleksvisan
  • Without you
  • Stad i ljus
  • All my loving

För dig som vill skriva ut noterna till konserten, finns de att köpa i PDF-version i vår webshop: shop.wearevoice.se. De kostar 99 kr. Observera att det inte kommer att finnas noter att köpa på plats i Filadelfiakyrkan.

Boende

Rabatt på Scandic Hotels

Scandic Hotels erbjuder 20% rabatt på samtliga hotell i Stockholm den 30-31 mars för alla som är medlem i Scandic Friends. Är du inte medlem så kan du bli det antingen när du bokar eller när du checkar in (bokningen går att göra med rabatt ändå).

Boka boende

Transport

Grupptransport till Stockholm

Om ni är en större grupp eller kör som vill få ett förmånligare pris på busstransport till Stockholm, kontakta Nöjespartner Sweden AB, Johan Svensson, på antingen johan.svensson@nojespartner.se eller 011-28 82 20.

nojespartner.se

Klädsel

Valfri

Det är valfri klädsel på konserten men vi rekommenderar så lätta kläder som möjligt eftersom det inte finns någon garderobsförvaring i konsertlokalen. Av samma anledning rekommenderar vi att man lämnar större väskor hemma eller på hotellet.

Läs mer om konserten

Konsertupplevelsen

Upplevelsen börjar redan nu

När du bokar din biljett blir du automatiskt medlem i Konsertkören, som är en digital kör inuti i We Are Voice-appen. We Are Voice-appen ingår i biljettpriset och laddas ned gratis till din telefon eller surfplatta. På din konsertbiljett får du en kod till gruppen We Are Voice in concert. Öppna appen, slå in koden och du blir automatiskt medlem. Här lägger körledarna Fredrik Berglund och Simon Ljungman upp repertoar och presenterar nyheter.

Tiden fram till konserten

När du bokat biljetten och gått med i gruppen i appen börjar repetitionsarbetet. Till din hjälp har du ljudfiler, stämfiler och noter.

Konsertdagen

När du kommer till Filadelfiakyrkan möter du dina stämkompisar för kvällen – äntligen är vi samlade på samma plats! Oavsett om du kommer ensam eller i grupp så kommer du snabbt att hitta nya sångarvänner.

Akt 1

I den första akten kommer vi för första gången tillsammans att repetera alla låtar tillsammans. Vi sjunger upp, och övar samklang och intonation med Simon och Fredrik. Låtarna sjungs igenom en och en och vi övar extra på de lite svårare ställena.

Akt 2

I akt 2 släpper vi in Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg och Sofia Karlsson som vi sjunger för och tillsammans med. We Are Voice husband bidrar med sväng, dynamik och rytm, och huskören med sina stadiga röster och gester, guidar, hjälper till och stärker stämningen ytterligare.

Frågor & svar

Filadelfiakyrkan ligger på Rörstrandsgatan 5 i Vasastan i Stockholm (karta). Du tar dig enklast dit via t-banans gröna linje till S:t Eriksplan, eller promenerar ca 15 minuter från Centralen. Se www.sl.se för exakt resväg.

Konserten börjar kl 18 och håller på till ca kl 21:45 inklusive 30 min paus. Dörrarna öppnas kl 17 så se till att vara på plats i god tid eftersom platserna är onumrerade.

Allt material inför konserten så som noter och stämfiler kommer läggas upp i gruppen We Are Voice in concert.

Vi skickade ut nya biljetter från Tickster innan jul. Se efter så att mailet inte hamnat i skräppostmappen. Om ni inte fått biljetten ber vi er att snarast höra av er till oss på kontakt@wearevoice.se.

Det finns inga försäljningsställen inne i Filadelfiakyrkan, och även om det finns gott om restauranger och matbutiker i området så rekommenderar vi ändå att du tar med dig egen frukt och vatten eller dylikt till pausen för att undvika stress.

Det finns ingen garderob i Filadelfiakyrkan. Vi vill därför uppmana till att ni tar med er så lite som möjligt in då all förvaring blir vid er plats.

När du köpt biljetter till konserten får du en unik kod som du använder för att söka till gruppen i appen.