Konserten - We Are Voice

We Are Voice in concert

Filadelfiakyrkan den 30 mars 2019

En unik konsert

Alla som tycker om att sjunga är välkomna – oavsett om man är van körsångare eller ej.

Eventet är ett unikt konsertkoncept där hela publiken utgör en jättekör, indelad i fyra stämmor, som sjunger tillsammans med gästartister som Sarah Dawn Finer, Rickard Söderberg och Sofia Karlsson.

Boende

Rabatt på Scandic Hotels

Scandic Hotels erbjuder 20% rabatt på samtliga hotell i Stockholm den 30-31 mars för alla som är medlem i Scandic Friends. Är du inte medlem så kan du bli det antingen när du bokar eller när du checkar in (bokningen går att göra med rabatt ändå).

Boka boende

Transport

Grupptransport till Stockholm

Om ni är en större grupp eller kör som vill få ett förmånligare pris på busstransport till Stockholm, kontakta Nöjespartner Sweden AB, Johan Svensson, på antingen johan.svensson@nojespartner.se eller 011-28 82 20.

nojespartner.se

Scenklädsel

TBD

Varje stämma kommer att ha en egen färg - vi återkommer om det.

Läs mer om konserten

Konsertupplevelsen

Upplevelsen börjar redan nu

När du bokar din biljett blir du automatiskt medlem i Konsertkören, som är en digital kör inuti i We Are Voice-appen. Här kommer körledarna Fredrik Berglund och Simon Ljungman att lägga upp repertoar, presentera nyheter och komma med tips och inspiration hela vägen fram till konserten. We Are Voice-appen ingår i biljettpriset och laddas ned gratis till din telefon eller surfplatta. På din konsertbiljett får du en kod till gruppen We Are Voice in concert. Öppna appen, slå in koden och du blir automatiskt medlem.

Tiden fram till konserten

När du bokat biljetten och gått med i körgruppen i We Are Voice-appen börjar repetitionsarbetet. Till din hjälp har du ljudfiler, stämfiler, noter och instruktionsvideos. Körledarna Fredrik Berglund och Simon Ljungman kommer löpande fram till konsertdagen att kommunicera och ge tips på hur man lättast lär sig repertoaren och vilken stämning och känsla som vi tillsammans vill förmedla.

Konsertdagen

När du kommer till konsertlokalen väntar ett musikaliskt mingel med dina nya körkompisar – äntligen är vi samlade på samma plats! Vi vill verkligen uppmuntra till interaktion med alla andra sångare – för oavsett om du kommer ensam eller i grupp så kommer du snabbt att hitta nya sångarvänner på konserten.

Akt 1

I den första akten kommer vi för första gången tillsammans att repetera de sånger som vi övat på under året. Vi sjunger upp, och övar samklang och intonation med körledarna Simon Ljungman och Fredrik Berglund. Låtarna sjungs igenom en och en och övas extra på de lite svårare ställena. Fokus ligger på att få ihop respektive stämma och alla sångare som en enhet inför akt 2.

Akt 2

I akt 2 släpper vi in gästartisterna som vi sjunger för och tillsammans med. Musiken kommer att vandra från intim solosång från gästartisterna till mäktig stämsång från alla i Konsertkören. Tillkommer gör även We Are Voice husband som bidrar med sväng, dynamik och rytm, och We Are Voice huskör som med stadiga röster och gester guidar, hjälper till och stärker stämningen ytterligare.

Frågor & svar

Konserten kommer vara i Filadelfiakyrkan.

Allt material inför konserten så som noter och stämfiler kommer läggas upp i gruppen We Are Voice in concert.

När du köpt biljetter till konserten får du en unik kod som du använder för att söka till gruppen i appen.