Tjänsten - We Are Voice Tjänsten - We Are Voice

Om tjänsten

We Are Voice-appen funkar som en Facebook och Spotify – fast anpassat för körer. Den består av en community där körmedlemmarna kan kommunicera med varandra inom kören, samt av en musikspelare där man får ta del av högkvalitativa stämfiler inom alla musikgenrer, men där man även kan lägga upp egna noter och stämfiler och dela inom en sluten grupp.

Communityn

I communitydelen av appen registrerar man en profil för sin kör, och bjuder sedan in körmedlemmarna att gå med. Det kan finnas en eller flera administratörer som sköter profilen. I communityn kan man sedan kommunicera med varandra och även få ett nyhetsflöde, precis som på Facebook.

Musikspelaren

We Are Voice har utvecklat en unik musikspelare där du kan läsa noter i både vertikalt och horisontellt läge, samt lyssna på stämmorna i olika kombinationer. I musikspelaren ligger ett antal låtar som We Are Voice har spelat in i olika sättningar, komplett med noter och högkvalitativa stämfiler med riktiga röster. Genrerna varierar från klassisk körlyrik till pop och visa. Det kommer att läggas upp ungefär 500 nya körarrangemang under året.

My Player

My Player är en ny del av musikspelaren och innebär att du kan ladda upp egna arrangemang och stämfiler i appen. Du som är administratör i kören kan även göra dina egna arrangemang tillgängliga för alla inom den egna körprofilen. Filerna kan laddas upp både från dator och mobil.

Du laddar upp dina egna arrangemang här.